Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Katalozi
   
Text Size
Carmex Carmex
OSAWA OSAWA
AMEC AMEC
YAMAWA YAMAWA
M.A.Ford M.A.Ford
REGO-FIX REGO-FIX
Lenox Lenox
Izar Izar
TESA TESA
Kyocera Kyocera
Izar Izar

PFEIFER-TTI d.o.o. .:: Alati i strojevi za obradu metala ::. :: KATALOZI

Spremnici Mape/Datoteke

AMEC

(0/6)

AMF

(0/12)

Carmex

(11/49)

Carmex Precision Tools Ltd. je vodeči proizvođač visoko kvalitetnih reznih alata. Veliki izbor naših proizvoda je prepoznat širom cijelog svijeta kao pouzdani , trajni alat koji osigurava geometrijsku točnost , savršene rezne perfomanse kao i produžen vijek trajanja alata.

Click Change

(0/1)

 

PFEIFER-TTI Vam predstavlja novi svjetski PATENT pri tokarenju. Uštedite vrijeme i novac pri odabiru CLICK CHANGE držača za tokarenje.
CLICK CHANGE držači su efektivni, jednostavni za upotrebu, stabilni, jedinstveni...

DHF

(0/1)

Dormer

(0/1)

Eroglu

(0/7)

Fanar

(0/8)

Grattec

(0/1)

Haimer

(0/1)

  haimer.JPG

HAIMER GmbH je Njemački proizvođač ultra-preciznih proizvoda,gdje su svoj temelj gradili na kvaliteti i trajnosti.

Izar

(0/4)

Izar alati počeli su sa proizvodnjom 1910 god. Naša ponuda sastojala se od visokopreciznih reznih i bušečih alata kao što su svrdla,glodala,zabušivači,upuštači,razvrtači,itd. Visoka tehnologija i upotreba najkvalitetnijih sirovih materijala.

Kitagawa

(0/5)

Korloy

(3/20)

KORLOY Inc.,je proizvođač reznog alata od tvrdog metala,tvrdog metala s prevlakom i sl.Od 1966.godine, konstantne inovacije dovele su KORLOY Inc. do najboljeg proizvođača reznog alata od tvrdog materijala u Koreji, te će se truditi biti isto i u svijetu. 

Kyocera

(0/12)

Lenox

(0/5)

Želimo Vam predstaviti vrhunske tračne pile LENOX USA.
Lenox je jedan od vodećih svjetskih proizvođača tračnih pila,koji posluje već preko 90 godina. Obratite nam se s povjerenjem,jer u tijeku je nemoralna ponuda bimetalnih tračnih pila. Saznajte više o proizvodima na linku lenoxtools.com .

M.A.Ford

(6/13)

M.A.FORD je vodeči proizvođač standardnog alata i specijalnog alata od tvrdog metala po narudžbi naših kupaca diljem svijeta. Godine 1919. onovana je tvrtka M.A. FORD, koja se počela baviti proizvodnjom brusnih proizvoda.Proizvodnja je od tada napredovala do današnje proizvodnje 

Nikko

(0/1)

Osawa

(0/15)

 

Pfeifer TTI

(0/1)

Polak

(0/1)

Pramet

(0/3)

ProLog

(0/1)

Pfeifer-tti Vam nudi rješenje za kontrolu potrošnje alata .Pfeifer ProLog sofisticirani skladištni sistem koji je namijenjen isključivo vašim potrebama.

ProLog sistem kontrolira i obavještava Vas u roku od jedne minute Vašu

Quick

(0/1)

Regofix

(0/5)

Rohm

(0/10)

Kao direktni uvoznici poznate Njemačke marke ROHM, nudimo Vam visoko kvalitetne okretne šiljke,samostezne glave, amerikanere,glave za rezanje navoja,strojne i ručne škripce visoke kvalitete .

STL Lenox

(0/2)

Schut

(0/2)

TESA

(0/1)

Wohlhaupter

(0/3)

Yamawa

(7/19)

YAMAWA Mfg.Co.Ltd. je osnovana sa velikom vizijom i poslovnim duhom i doprinjela je razvoju metalne industrije kroz proteklih 80. god. Naš krajnji cilj je unaprijediti razvoj strojne obrade metala kroz naša stalna poboljšanja u proizvodnji naših proizvoda ( narezna svrdla , nareznica
i zabušivača ) 

Remository 3.53 uses technologies PHP, SQL, CSS, JavaScript
poticaj.jpg

Konfigurator pakni

Naše Video Novosti

Primajte Newsletter

Virtualna šetnja 360

Partneri

Facebook 

Pfeifer-tti d.o.o. | Špinčićeva 2a,40 000 ČAKOVEC | Proizvodnja i prodaja alata za obradu metala, alatnih strojeva, proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene, kupnja i prodaja robe. | Temeljni kapital; 20.000 kn uplaćen u cijelosti | TRGOVAČKI SUD U VARAŽDINU | RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. IBAN:HR2624840081100462262 | Uprava:MARIJAN PFEIFER