Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Naši Partneri
   
Text Size
OSAWA OSAWA
YAMAWA YAMAWA
Lenox Lenox
Izar Izar
M.A.Ford M.A.Ford
Kyocera Kyocera
AMEC AMEC
REGO-FIX REGO-FIX
Izar Izar
TESA TESA
Carmex Carmex

Naši Partneri

Kyocera

Kyocera je multinacionalna korporacija koja je osnovana 1959. godine, a sjedište se nalazi u Kyotu, Japan. Poznati su kao proizvođači industrijske keramike, solarnih energetskih sustava, telekomunikacijske opreme, printera i  opreme, elektroničkih komponenta, alata za rezanje i komponenta za medicinske i stomatološke sustave. Kyocera je započela 1975 godine  s proizvodnjom alata za rezanje , a danas je jedan od vodećih proizvođača alata za rezanje u svijetu. Njihova  bogata ponuda sadrži različite proizvode inovativne tehnologije za tokarenje, bušenje, glodanje, urezivanje navoja i odrezivanje, te široku ponudu alata od karbida, cermeta, keramike, CBN i PCD.

 

IZAR REZNI ALATI

 

 IZAR REZNI ALATI

Izar alati počeli su sa proizvodnjom 1910 god. Naša ponuda sastojala se od visokopreciznih reznih i bušečih alata kao što su svrdla,glodala,zabušivači,upuštači,razvrtači,itd. Visoka tehnologija i upotreba najkvalitetnijih sirovih materijala.
Naši proizvodi proizvode se od HSS , HSSE 8% Co , PMX i od Tvrdog metala , u želji za poboljšanjem i boljim rezultatima pri rezanju i bušenju.Optimalno finiširanje pri strojnoj obradi. Sa naprednom i sigurnom geometrijom , dizajnom našeg alata, osigurani su visoki rezultati
sa svim materijalima.

Opširnije: IZAR REZNI ALATI

   

YAMAWA Mfg.Co.Ltd.

 

YAMAWA Mfg.Co.Ltd. je osnovana sa velikom vizijom i poslovnim duhom i doprinjela je razvoju metalne industrije kroz proteklih 80. god. Naš krajnji cilj je unaprijediti razvoj strojne obrade metala kroz naša stalna poboljšanja u proizvodnji naših proizvoda ( narezna svrdla , nareznica i zabušivača )

Opširnije: YAMAWA Mfg.Co.Ltd.

   

Carmex Precision Tools Ltd

 

 Carmex Precision Tools Ltd. je vodeči proizvođač visoko kvalitetnih reznih alata. Veliki izbor naših proizvoda je prepoznat širom cijelog svijeta kao pouzdani , trajni alat koji osigurava geometrijsku točnost , savršene rezne perfomanse kao i produžen vijek trajanja alata.

Opširnije: Carmex Precision Tools Ltd

   

M.A. FORD

M.A. FORD-alati od TM-a

M.A.FORD je vodeči proizvođač standardnog alata i specijalnog alata od tvrdog metala po narudžbi naših kupaca diljem svijeta. Godine 1919. onovana je tvrtka M.A. FORD, koja se počela baviti proizvodnjom brusnih proizvoda.Proizvodnja je od tada napredovala do današnje proizvodnje
od tisuće proizvoda u 10 kategorija , kao i dizajniranje i proizvodnja specijalnih alata za velike kompanije koje se bave proizvodnjom diljem cijelog svijeta.

Opširnije: M.A. FORD

   

KORLOY Inc.

 

KORLOY Inc.,je proizvođač reznog alata od tvrdog metala,tvrdog metala s prevlakom i sl.Od 1966.godine,
konstantne inovacije dovele su KORLOY Inc. do najboljeg proizvođača reznog alata od tvrdog materijala u Koreji,
te će se truditi biti isto i u svijetu.


Opširnije: KORLOY Inc.

   
poticaj.jpg

Konfigurator pakni

Naše Video Novosti

Primajte Newsletter

Virtualna šetnja 360

Partneri

Facebook 

Pfeifer-tti d.o.o. | Špinčićeva 2a,40 000 ČAKOVEC | Proizvodnja i prodaja alata za obradu metala, alatnih strojeva, proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene, kupnja i prodaja robe. | Temeljni kapital; 20.000 kn uplaćen u cijelosti | TRGOVAČKI SUD U VARAŽDINU | RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. IBAN:HR2624840081100462262 | Uprava:MARIJAN PFEIFER