Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator YAMAWA Mfg.Co.Ltd.
   
Text Size
Izar Izar
AMEC AMEC
Carmex Carmex
Izar Izar
YAMAWA YAMAWA
OSAWA OSAWA
REGO-FIX REGO-FIX
M.A.Ford M.A.Ford
Lenox Lenox
Kyocera Kyocera
TESA TESA

YAMAWA Mfg.Co.Ltd.

 

YAMAWA Mfg.Co.Ltd. je osnovana sa velikom vizijom i poslovnim duhom i doprinjela je razvoju metalne industrije kroz proteklih 80. god. Naš krajnji cilj je unaprijediti razvoj strojne obrade metala kroz naša stalna poboljšanja u proizvodnji naših proizvoda ( narezna svrdla , nareznica i zabušivača )

 


YAMAWA je prepoznata zbog stalnog napredka , te novih tehnologija pri proizvodnji , kao i kontrola kvalitete naših proizvoda. U Japanu smo prva tvrtka koja je počela proizvoditi urezna svrdla te održavamo kvalitetu ISO9001 certifikata . 2002. god. ostvarili smo i ISO14001 certifikat zbog našeg utjecaja na očuvanje okoliša pri proizvodnji naših proizvoda.


Naši ureznici i ostali proizvodi priznati su od naših potrošača kao i od velikih industrija u kojim se primjenjuju, kao što su : avio industrija , auto industrija , brodogradilišta , strojne obrade , elektro industrije kao i velik broj međunarodnih proizvođača diljem cijelog svijeta.


Mi našim predanim radom i stalnim poboljšanjima pri proizvodnji te unapređenjem tehnologija osiguravamo kvalitetu naših proizvoda , na čemu se sastoji politika i ciljevi naše tvrtke a to je" da stvorimo pouzdana urezna svrdla " , te se nadamo da čemo dobivati vašu stalnu potporu tijekom slijedečih godina.

 

YAMAWA Mfg. Co.Ltd.
Yoshio Watanable
predsjednik
poticaj.jpg

Konfigurator pakni

Naše Video Novosti

Primajte Newsletter

Virtualna šetnja 360

Partneri

Facebook 

Pfeifer-tti d.o.o. | Špinčićeva 2a,40 000 ČAKOVEC | Proizvodnja i prodaja alata za obradu metala, alatnih strojeva, proizvodnja ostalih strojeva za posebne namjene, kupnja i prodaja robe. | Temeljni kapital; 20.000 kn uplaćen u cijelosti | TRGOVAČKI SUD U VARAŽDINU | RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. IBAN:HR2624840081100462262 | Uprava:MARIJAN PFEIFER